Naši fotografi

 

Emanuell Manchy 

Emanuell „Manchy“ rođen je 13.11.1992. u Zagrebu. Fotografijom se počinje baviti 2009. godine upisom u srednju fotografsku školu u Zagrebu. Završetkom školovanja svoje zanimanje dvije godine usavršava fotografiranjem vjenčanja.

Sa modnom fotografijom počinje se baviti iz hobija koji ubrzo prerasta u način života. U suradnji sa mnogo mladih vizažista, stilista, modnih dizajnera i frizera započinje se profesionalno baviti modnom fotografijom.

Surađivao je i sa raznim modnim fotografima kako bi razvio potrebno iskustvo za uspjeh u modnoj industriji. Počinje fotografirati bookove za promociju modela u svijetu mode, te razne editorijale. Njegove fotografije su uspješno promovirale mnogo mladih ljudi koji su bili zaduženi za odjedu, obudu, make up, frizuru i sl.

Svojim fotografijama Emanuell ljudima želi prenjeti svoju viziju ljepote i utjecati na mnoge fotografe koji tek započinju svoj put prema profesionalnoj modnoj fotografiji.

 

Mario Bužančić 

Mario Bužančić rođen je 12.12.1994. godine u Zagrebu. Fotografijom se počinje baviti 2009. godine upisom u srednju fotografsku školu u Zagrebu. Nakon školovanja upisao je 4. godinu u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna gdje stječe zvanje fotografski dizajner. Sudjelovao je na raznim skupnim i natječajnim izložbama.

Njegovo područje interesa je široko i kreće se od studijske fotografije, reklamne fotografije, fotografiranja portreta, modne fotografije, ulične i reportažne fotografije. Stvara u digitalnoj i analognoj tehnici.

Tijekom školovanja počinje se baviti i modnom fotografijom. Surađuje sa fotografima koji su mu svojim iskustvom pomogli da modnu fotografiju pretvori u nešto više od hobija. Završetkom školovanja u suradnji sa fotografom Emanuellom Manchy-em i sa mladim vizažistima, stilistima, modnim dizajnerima i frizerima započinje se profesionalno baviti modnom fotografijom.

Mario svojim fotografijama želi prikazati ljepotu na svoj vlastiti način, te modnoj fotografiji dati poseban umjetnički izričaj. Svojim fotografijama želi potaknuti ljude na razmišljanje o današnjim standardima ljepote.

 

 

Izdvojene galerije naših fotografa